• Månd-fred: 07.00-17.00. Lörd: 08.30-12.30

Dörrar för proffs och entusiaster

Kvalitet Valmöjlighet

Hitta till butiken

Dörrar Helsingborg

De flesta av oss kan säkert instämma i att hemmet är en plats där vi vill kunna känna oss säkra och trygga. Ett rejält lås eller en säker dörr är förstås ett bra alternativ om man vill hålla omvärlden ute och hålla bostaden säker. Med våra dörrar i Helsingborg kan du göra din bostad lite säkrare så att du kan känna att du är trygg i ditt hem och att ditt hem är tryggt när du inte är hemma.

Hos oss på Vallåkra Lantmannaaffär kan du bland annat hitta flera olika typer av dörrar i Helsingborg, både lösningar med stor säkerhet och lösningar med stor bekvämlighet.

För ditt hem

Vi på Vallåkra Lantmannaaffär har en butik där vi säljer det mesta du kan behöva om du äger villa, radhus eller lägenhet. Hos oss hittar du ett stort sortiment av byggvaror, material och verktyg för trädgården, foder och tillbehör för dina djur, material för byggen och förstås olika dörrar och fönster.

Hos oss ser vi till att du blir mött av vår hjälpsamma och personliga personal. Vi har lång erfarenhet och ett brett kunnande och med detta bakom oss kan vi hjälpa dig att välja rätt produkt för just dina behov. Bland kan du komma till oss för att få råd och tips kring dörrar i Helsingborg.

Om du inte får plats med det du köpt i din egen bil kan vi här på Vallåkra Lantmannaaffär också erbjuda att köra hem varorna till dig. Vi har ett par fordon som är lämpade för just lastning, lossning och transport.

Säkra dörrar

Hos oss på Vallåkra Lantmannaaffär kan vi hjälpa dig att hitta bra och säkra dörrar för din bostad. Vi har flera system som lämpar sig väldigt väl både för villa och radhus som för lägenhet. Förutom ett stort utbud av dörrar har vi också mycket information för dig som är privatkund. Vi kan därmed hjälpa dig att komma fram till exakt vad det är du vill ha och utifrån hitta dörrar i Helsingborg som passar dina önskemål och behov.

Vi har bland annat ASSA Entré som är ett modernt låspaket. Det använder en ny cylinderteknik och är det allra senaste inom säkerhet. Ett bra sätt att få en säker dörr för din bostad. Vi säljer också ASSA 3000 Connect som är ett fjärrstyrt entrélås. Det är bekvämt att använda utan att du behöver kompromissa med säkerheten.

Även praktiska insynsskydd till dörrar

Sedan har vi också flera olika typer av insynsskydd i form av bland annat T-järn. Med ett sådant här insynsskydd kan du se till att ingen obehörig kan se om din dörr är låst eller inte. Har du råkat ut för inbrottsförsök kan ett T-järn också vara ett bra sätt att dölja gamla skador.

Förutom dörrar i Helsingborg har vi här på Vallåkra Lantmannaaffär också ett stort utbud av olika typer av fönster. Bland annat säljer vi moderna så kallade energiglas av kända märken. Med dessa fönster kan du ha stora fönster för extra ljus utan att förlora extra värme. Våra energiglas är därmed en bra långsiktig investering.

Några av våra leverantörer

Har ni frågor eller funderingar?

Hos oss finns bred kompetens inom flera områden, besök oss så hjälper vi dig.

Hitta till butiken

Vallåkra Lantmannaaffär AB

Ska du bygga hus, snygga till i trädgården eller sätta upp stängsel? Amatör eller proffs? Våra kunniga medarbetare hjälper dig på vägen. Kontakta oss idag!

Kontaktinformation

Vallåkra Lantmannaaffär AB
Bokstigen 3
253 41 Vallåkra
042 - 99 275
samarbeten