• Månd-fred: 07.00-17.00. Lörd: 08.30-12.30

Färg för proffs och entusiaster

Kvalitet Valmöjlighet

Hitta till butiken

Färg Helsingborg

Behöver du färg i Helsingborg? Med lite sandpapper, spackel och en burk målarfärg så kan en vägg eller kanske en möbel bli som ny igen. Hos oss på Vallåkra Lantmannaaffär så spelar det ingen roll om du är utbildad målare eller om du vill klara jobbet själv, det enda vi bryr oss om är att du får rätt produkter så att ditt målarprojekt lyckas. Vi samarbetar med de största varumärkena inom färgprodukter och det betyder att vi verkligen kan erbjuda den bästa färg har så att du kan utföra måleriet med goda resultat som blir långvariga. Om du ska måla en fasad, en möbel, eller kanske ett badrum, så ska du höra av dig till oss för att få veta mer om de färgprodukter som vi kan erbjuda.

Vi säljer färg i Helsingborg

Välja rätt kulör

De flesta klarar av enklare måleriuppdrag men om man ska få ett gott resultat så är det viktigt att jobba med bra produkter. Det är därför som vi gärna ger rådgivning inför ett måleriprojekt. När vi vet lite mer om den yta som du vill måla och var den befinner sig, utomhus eller inomhus, så blir det lättare för oss att ta fram färg  kommer att dra nytta av. Din fasad slipper krackelera i förtid för att du använt dig av fel färg och för att du inte grundade på rätt sätt och det är förstås något som både du och dina grannar kommer att uppskatta. Vi har produkterna som ger gott skydd mot regn, sol och vind så se till att rådgöra med oss innan du väljer ut de kulör som du tror kommer att fungera på rätt sätt.

Vårt färgsortminent

Hos oss finner du ett brett sortiment av färg och målarprodukter till stora som små projekt. Våra kunniga medarbetare finns tillgängliga i butiken och ser till att du får med dig allt du behöver till ditt målarpojekt. Bland våra produkter finner du bland annat:

  • Väggfärg
  • Takfärg
  • Fasadfärg
  • Elementfärg
  • Penslar och rollers
  • M.fl. 

Välkommen till vår butik om du letar efter färg i Helsingborg med hög kvalitet.

Hur kommer det att se ut?

Beroende på hur stor den yta som ska målas om är så kan det ibland vara svårt att föreställa sig hur en viss färgnyans kommer att se ut. Det här är något som vi har stor erfarenhet av och därför så ger vi dig gärna råd vad gäller nyanser och slutresultatet då du kommer för att handla färg i Helsingborg hos oss. Ta gärna med dig exempel på den färgnyans som du har tänkt dig så att vi kan hjälpa dig att välja ut rätt från ett riktigt bra märke.

 

Några av våra leverantörer

Har ni frågor eller funderingar?

Hos oss finns bred kompetens inom flera områden, besök oss så hjälper vi dig.

Hitta till butiken

Vallåkra Lantmannaaffär AB

Ska du bygga hus, snygga till i trädgården eller sätta upp stängsel? Amatör eller proffs? Våra kunniga medarbetare hjälper dig på vägen. Kontakta oss idag!

Kontaktinformation

Vallåkra Lantmannaaffär AB
Bokstigen 3
253 41 Vallåkra
042 - 99 275
samarbeten