• Månd-fred: 07.00-17.00. Lörd: 08.30-12.30

Foder för proffs och entusiaster

Kvalitet Valmöjlighet

Hitta till butiken

Foder

Vi har ett fullt sortiment av lantbruksprodukter så som utsäde, kalk och djurfoder. Hos oss på Vallåkra Lantmannaaffär har du möjlighet att beställa dina lantbruksprodukter via telefon. Vi erbjuder även gårdshämtning av spannmål, då tecknas ett så kallat spannmålskontrakt. Vi tror på personlig service och därför är vi är fullt utrustade för att ta hand om din spannmål på någon av våra mottagningsplatser. Hos oss finner du med andra ord allt för ditt lantbruk, vi har även ett stort utbud av växtodlingsprodukter så som växtskydd.

Foderbutiken

Vi är djurvänner ut i fingerspetsarna och älskar natur, därför har vi även ett stort sortiment för våra två- och fyrfotade vänner. Hos oss finner ni produkter från Djur & Natur, vi har bland annat djurfoder i lager. Oavsett om du är mindre lantbrukare eller privatperson har vi produkter till dina djur. Vi anser att våra djur ska ha det bästa möjliga och det foder vi har till försäljning håller därför hög kvalitet. Det spela ringen roll om du är hundägare, hästägare eller driver mindre lantbruk, du finner alltid rätt foder hos oss.

Genom stor kunskap och lång erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och service, det spela ringen roll om du är lantbrukare eller villaägare och behöver hjälp med djur eller trädgård. Vi har produkterna och redskapen för att du ska kunna skapa din egen oas, behöver du tips eller rådgivning är du mer än välkommen att kontakta oss via telefon eller komma in till vår lantmannaaffär.

Välkommen till oss på Vallåkra Lantmannaaffär! 

Några av våra leverantörer

Har ni frågor eller funderingar?

Hos oss finns bred kompetens inom flera områden, besök oss så hjälper vi dig.

Hitta till butiken

Vallåkra Lantmannaaffär AB

Ska du bygga hus, snygga till i trädgården eller sätta upp stängsel? Amatör eller proffs? Våra kunniga medarbetare hjälper dig på vägen. Kontakta oss idag!

Kontaktinformation

Vallåkra Lantmannaaffär AB
Bokstigen 3
253 41 Vallåkra
042 - 99 275
samarbeten