• Månd-fred: 07.00-17.00. Lörd: 08.30-12.30

Fönster för proffs och entusiaster

Kvalitet Valmöjlighet

Hitta till butiken

Fönster Helsingborg

Rutor som alltid ser rena ut med vackra vita trälister och en öppning som är helt utan gnissel. Vi har alla olika tankar om de perfekta fönstren, men när du vänder dig till oss på Vallåkra Lantmannaaffär så är vi inte intresserade av vad som anses vara bäst utan vad som blir bäst för dig. Vi har den expertis inom fönster som vi kan erbjuda och det betyder en rad olika modeller av olika material. Du kan i lugn och ro ta en titt på olika modeller samtidigt som vi gärna ger dig experthjälp så att du kan komma fram till det allra bästa valet för ditt hem eller fritidshus.

Fönster i Helsingborg

Viktigt att tänka på

Innan du planerar att byta ut ett eller fler fönster i ditt hem så ska du betänka vilken typ av uppgradering det här kan leda till. Att de fönster i Helsingborg har att erbjuda är så pass varierade beror förstås på att man idag tillverkar olika modeller med tanke på olika krav och behov. Att satsa på en modell som läcker minst möjliga energi från hemmet är förstås viktigt, men man ska också tänka på hur olika material kan vara med och påverka skötseln. Det finns till exempel så kallade underhållsfria fönster som i praktiken innebär att du som mest måste rengöra rutorna invändigt och utvändigt.

Tips och råd

Många gånger så är det så att hög kvalitet kostar lite mer men det betyder inte att du inte kan spara pengar på riktigt bra fönster i Helsingborg. Genom att göra ett informerat val så kommer du att få fönstermodellerna som ger dig bästa möjliga ekonomi såväl som rätt känsla och användarvänlighet. Vi föreslår att du hör av dig till oss på Vallåkra Lantmannaaffär eller besöker vår bygghandel för att få mer information och smarta tips och råd omkring ditt val av fönster. När du talar om för oss vilken typ av fönstermodell du har tänkt dig samt vilka krav du har vad gäller U-värden och annat praktiskt så kan vi ge dig skräddarsydd vägledning och därmed komma fram till de fönstermodeller som du kommer att ha största möjliga glädje av.

Några av våra leverantörer

Har ni frågor eller funderingar?

Hos oss finns bred kompetens inom flera områden, besök oss så hjälper vi dig.

Hitta till butiken

Vallåkra Lantmannaaffär AB

Ska du bygga hus, snygga till i trädgården eller sätta upp stängsel? Amatör eller proffs? Våra kunniga medarbetare hjälper dig på vägen. Kontakta oss idag!

Kontaktinformation

Vallåkra Lantmannaaffär AB
Bokstigen 3
253 41 Vallåkra
042 - 99 275
samarbeten