• Månd-fred: 07.00-17.00. Lörd: 08.30-12.30

Om Vallåkra Lantmannaaffär

Vi här på Vallåkra Lantmannaaffär är stolta över att kunna säga att vi är en riktig butik för proffsbyggare, gör-det-självare och även för lantbrukare. Här i vår butik har vi ett brett sortiment med det mesta för bygge, trädgård, lantbruk, djur och uppvärmning. Med andra ord har vi en hel del under ett och samma tak för lantbrukare, byggare och villaägare!

Här på Vallåkra Lantmannaaffär har vi dels ett stort konsumentsortiment för vanliga privata kunder, dels ett stort yrkessortiment som riktas mot lantbrukare och skogsbrukare och även mot dig med andra företag. Om det behövs kan vi också erbjuda att köra hem dina byggvaror.

Byggvaror för hus och hobby

Vi har det mesta inom byggvaror och material till hus och hobby. Hos oss hittar du virke och verktyg och mycket mer. Bland annat säljer vi flera sortiment av färg och lack från märken som Nordsjö, Cuprinol och Sadolin. Vi har färg, läck och fyllnadsmedel för inomhus och utomhusbruk och som kan användas av konsumenter och hantverkare. Vi säljer också skyddslack för att skydda ditt virke mot sol, vind, fukt och svamp.

Dessutom har vi också ett stort utbud av produkter för din trädgård. På Vallåkra Lantmannaaffär säljer vi det mesta från jord och gödning till trädgårdsredskap och lokalt även växter.

Tack vare att vi har lång erfarenhet inom det svenska lantbruket har vi kunnandet och kompetensen att hjälpa dig välja rätt produkter för ditt lantbruk. Hos oss får du hjälp av vår kunniga och välutbildade personal. Vi ser till att du får det bästa för dig när du behöver hjälp med växtodling och djurhållning.

Hos oss kan du hitta foder och tillbehör till husdjur som hund och katt och till större djur som häst och ko. Dessutom säljer vi stallutrustning och stängsel och allt annat du kan behöva för att ta hand om dina djur.

Har ni frågor eller funderingar?

Hos oss finns bred kompetens inom flera områden, besök oss så hjälper vi dig.

Hitta till butiken

Vallåkra Lantmannaaffär AB

Ska du bygga hus, snygga till i trädgården eller sätta upp stängsel? Amatör eller proffs? Våra kunniga medarbetare hjälper dig på vägen. Kontakta oss idag!

Kontaktinformation

Vallåkra Lantmannaaffär AB
Bokstigen 3
253 41 Vallåkra
042 - 99 275
samarbeten