• Månd-fred: 07.00-17.00. Lörd: 08.30-12.30

Våra tjänster

Historien om vår butik i Vallåkra och vårt företag Vallåkra Lantmannaaffär AB började långt tillbaka år 1921. Då fanns det en liten affär längs järnvägen där man sålde kol och koks och varor för byggen och lantbruk. Ett par årtionden senare bildades företaget Vallåkra Lantmannaaffär AB år 1950.

Vi har med andra rötter långt tillbaka och djupt rotade i det svenska lantbruket. Vår långa historia har gett oss en unik erfarenhet och kompetens inom lantbruk och då särskilt kring växtodling och djurhållning. Den stora kunskapen vi samlat på oss delar vi gärna med alla våra kunder. Vår erfarenhet är dessutom det som utgör grunden för vilka produkter vi väljer att sälja i vår butik.

Bästa tänkbara service på Vallåkra Lanmannaaffär

Här hos oss på Vallåkra Lantmannaaffär har vi idag runt 17 anställda som alla är mycket kunniga. Vi ser också till att ständigt utbilda vår personal så att vi kan hänga med i utvecklingen och därmed ge dig som kund de bästa råden och den bästa hjälpen.

Det är viktigt för oss att när du som kund kommer till oss på Vallåkra Lantmannaaffär så får du bästa möjliga service. Det är vårt mål att ge dig ett personligt bemötande och att med hjälp av vårt breda kunnande hjälpa dig att välja rätt produkter för dina behov.

Vi har idag ett komplett sortiment bestående av allt från byggvaror till trädgårdsprodukter till produkter för lantbruk och skogsbruk till eldningsoljor och pellets. Även om du är privat konsument eller företagskund ser vi till att hitta produkterna för dig. Vi hjälper till med råd och kunskap och även med leverans och transport om så behövs. Här på Vallåkra Lantmannaaffär hittar du en riktig butik för byggare och lantbrukare!

Har ni frågor eller funderingar?

Hos oss finns bred kompetens inom flera områden, besök oss så hjälper vi dig.

Hitta till butiken

Vallåkra Lantmannaaffär AB

Ska du bygga hus, snygga till i trädgården eller sätta upp stängsel? Amatör eller proffs? Våra kunniga medarbetare hjälper dig på vägen. Kontakta oss idag!

Kontaktinformation

Vallåkra Lantmannaaffär AB
Bokstigen 3
253 41 Vallåkra
042 - 99 275
samarbeten